UV07 Ohjauskahva on UVcan-ohjausjärjestelmän sydän. Se ei ole vain perinteinen ohjauskahva, vaan se sisältää kaiken tarvittavan elektroniikan hydrauliikkaventtiilin magneettikelan, eli solenoidin, tarkkaan ohjaamiseen. Hydrauliventtiilin solenoidit pystytään kytkemään suoraan UV07:ään, eikä erillistä hydrauliikkaohjainta tarvita. UV07:n sisältä löytyvän tehokkaan mikrokontrollerin ansiosta kaikki solenoidilähdöt ovat proportionaalisia, virtaohjattuja closed-loop lähtöjä. Tämän ansiosta hydrauliikkaventtiilin ohjaus on aina tarkkaa riippumatta lämpötilasta, solenoidin resistanssista, ajoneuvon käyttöjännitteestä tai sen muutoksesta, tai mistään muustakaan ajoneuvoille tyypillisistä haastavista olosuhteista. UV07 pystyy ohjaamaan kaikkia markkinoilta löytyviä sähköisesti ohjattuja hydrauliikkaventtiileitä, oli venttiilin ohjaustapa sitten virta, PWM, analogijännite tai CAN-väyläohjaus. Esimerkiksi paljon käytettyjen Danfoss PVEM tai PVEU venttiileiden ohjaus onnistuu siltä vaivattomasti.

UV07 on suunniteltu ammattikäyttöä varten. Ohjauskahvan antureina toimmivat magneettiset HAL-anturit, jotka ovat kestäviä ja luotettavia. Toisin kuin potentiometrit, HAL-antureissa ei ole mekaanisia kuluvia osia ja ne kestävät kovaa käyttöä käytännössä rajattomasti.

Elektroniikan voimanlähteenä toimii kivenkova, paljon teollisuudessa käytetty ARM Cortex-M3 prosessori. Venttiililähtöjen lisäksi se lukee useita sisääntuloja, kuten analogijännite, virta, ja lämpötilatuloja, joiden avulla UV07:ään voidaan liittää lähes mitä tahansa antureita nykyaikaisten ohjausjärjestelmien luomiseen.

UV07 ohjauskahva voidaan helposti konfiguroida UV0D kosketusnäytön avulla. Kaikki parametrit voidaan asettaa yksilöllisesti jopa neljälle kuljettajalle, tai työvälineelle. Esimerkkejä näistä parametreista ovat:

  • Venttiilisolenoidien parameterit
    • Minimivirta milliampeereissa
    • Maksimivirta milliampeereissa
    • Kiihtyvyys ja hidastuvuus (nouseva ja laskeva ramppi) prosenteissa
    • Liikkeen suunnan vaihto
  • "Kuljettaja" on voi tarkoittaa montaa asiaa. Vaikka ajoneuvoa käyttäisi vain yksi käyttäjä, hän voi luoda ohjausjärjestelmään useita "kuljettajia", joille jokaiselle voidaan asettaa eri parametrit. Näin yhdellä ja samalla ohjauskahvalla pystytään ohjaamaan useita eri työlaitteita, kuten esimerkiksi maataloustraktorin etukuormainta sekä metsäkuormainta. Työlaitetta vaihtaessa tarvitsee vain vaihtaa käytössä oleva "kuljettaja" UV0D kosketusnäytöltä.

Korkeus 143 mm
Leveys 76 mm
Anturitekniikka HAL-effect
Käyttöjännite 8 - 30 V DC
Venttiililähdön maksimivirta 2200 mA
Akseleiden lukumäärä 3
Ulostulojen lukumäärä 10 virtaulostuloa, tai 5 analogista jänniteulostuloa
Ulostulojen tyyppi Proportionaali, virtaohjattu (closed-loop)
Sisääntulot 2 digitaalista jännitetuloa, 2 analogista jännitetuloa 0-5 V, 1 virtatulo 0-20 mA, 1 PT100 lämpötila-anturitulo
Kommunikointiprotokollat CAN-väylä, CANopen protokolla
IP-luokitus IP67
Materiaali Ruostumaton teräs, eloksoitu alumiini, ABS