UV0D kosketusnäyttö on UVcan ohjausjärjestelmän graafinen käyttöliittymä koko järjestelmän parametrien asettamiseen ja seuraamiseen. Sen 4.3" resistiivinen kosketusnäyttöä voi käyttää myös hansikkaat kädessä, ja se on tarpeeksi suuri painikkeiden helppoon painamiseen. Kuitenkin se on tarpeeksi pieni jotta sen asentaminen traktoriin, metsäkoneeseen tai muihinkin koneisiin on helppoa. TFT LCD-näytön värit ovat kirkkaat ja sitä voi käyttää jopa suorassa auringonvalossa.

Kiitos sen eloksoidun alumiinikotelon,UV0D kestää kovakin käyttöä. Toisin kuin monet muut kosketusnäytöt, UV0D:n kotelo on valmistettu kahdesta palasta alumiinia. Se on kestävä, robusti ja mukava silmälle.

UV0D on mikrokontrolleripohjainen näyttö. Se tarkoittaa, ettei se tarvitse Linux-käyttöjärjestelmää toimiakseen. Tämä tekee UV0D:stä entistäkin robustimman, sekä mahdollistaa nopean käynnistymisen. Kun Linux-pohjaiset näytöt usein tarvitsevat 10-30 sekuntia käynnistymiseen, UV0D käynnistyy välittömästi, valmiina käytettäväksi.

UVcan ohjausjärjestelmän laitteiden parametrien säätäminen on helppoa ja nopeaa myös kokemattomalle käyttäjälle. Käyttöliittymä on rakennettu selkeäksi käyttäen kuvia ja isokokoisia näppäimiä, joita on helppo painella jopa hansikkaat kädessä. Kirkkaat värit ja pehmeät fontit tekevät näytön katsomisesta nautinnon.

UV0D kosketusnäyttö kytketään muuhun järjestelmään vain yhden helposti avattavan ja suljettavan M12-liittimen kautta. Käyttöjännite ja CAN-väylä kytkeytyvät samasta liittimestä, jolloin UV0D:n vaatima johdinsarja ei voisi olla yksinkertaisempi.

Näyttöpanelin tyyppi RGB TFT
Kosketusnäyttö Resistiivinen
LCD näytön koko 4.3" 480x272
Korkeus 77 mm
Leveys 113 mm
Käyttöjännite 8 - 30 V DC
Käynnistymisaika Alle 1 sekunti
Kommunikointiprotokolla CAN-väylä, CANopen protokolla
IP-luokitus IP67
Materiaali Eloksoitu alumiini
UV0D Esite uv0d_fi.pdf
Datalehti uv0d_datasheet.pdf
Mitat uv0d_dimensions.pdf
Ohjelmistokehittäjille:
Käyttöliittymäesimerkki example_uv0d_ui