Usevolt ohjausjärjestelmä

Usevolt ohjausjärjestelmä

Helppo käyttää ja asentaa

Usevolt ohjausjärjestelmä on käyttäjäystävällinen, tehokas ja täysin ajoneuvon käyttötarpeisiin muokkautuva sähköinen ohjausjärjestelmä.

Oli käyttötarkoitus tukkipuomin, etukuormaajan, kaivinkoneen, kippilavan, tai minkä tahansa muun hydrauliikkalaitteen ohjaus, Usevolt ohjausjärjestelmä sopeutuu käyttökohteen yksilöllisiin vaatimuksiin saumattomasti.

Lähtökohtana modulaarisuus

Usevolt ohjausjärjestelmä rakentuu useista sitä varten suunnitelluista ohjaimista. Kaikilla näillä moduleilla on tarkasti määritetyt vastuualueensa ja ne kommunikoivat toistensa kanssa vain jakaakseen tietoaan muille ohjausjärjestelmän laitteille.

Mikä tahansa näistä moduleista voidaan millä hetkellä hyvänsä irroittaa ohjausjärjestelmästä, ja muut modulit jatkavat toimintaansa, ollen riippumattomia yhdestäkään toisesta modulista. Vikatilanteessa ohjausjärjestelmä ilmoittaa tarkasti vian sijainnin, tehden huollosta erittäin helppoa ilman erityistä tietotaitoa ohjausjärjestelmästä, elektroniikasta tai ajoneuvosta itsestään.

UV07 Ohjauskahva

UV0D Kosketusnäyttö

UV1A Hydrauliikan ohjain

Rakenna itsellesi sopiva ohjausjärjestelmä

Koska kaikki Usevolt ohjausjärjestelmän ohjainmodulit ovat itsenäisiä laitteita, niitä voidaan kytkeä toisiinsa lähes rajattomilla eri tavoilla. Näin voidaan rakentaa juuri sellainen ohjausjärjestelmä kuin ajoneuvo vaatii. Tässä on vain muutama esimerkki erilaisista kokonaisuuksista:

Etukuormaaja

Metsäkärry

Metsäkone

Lisäksi samaa ideaa voidaan soveltaa vielä pidemmälle. Esimerkiksi traktorin etukuormaajan ja metsäkärryn ohjaus onnistuu samoilla ohjauskahvoilla, jolloin erillisiä ohjausjärjestelmiä näille ei tarvita.

Vaikka Usevolt ohjainmodulit on alunperin suunniteltu toimimaan toistensa kesken, pystyvät ne toimimaan yksinäänkin osana kolmannen osapuolen ohjausjärjestelmää. Tästä kiitos kuuluu standardoituille kommunikointiprotokollille joita käytämme kaikissa tuotteissamme, minimoiden valmistajariippuvuuden järjestelmäarkkitehtuurissa. Ota meihin yhteyttä jos olet kiinnostunut tuotteistamme käytettäväksi osana toista ohjausjärjestelmää.

CAN-väyläteknologia

Usevolt ohjausjärjestelmä ei ole vain hajautettu järjestelmä. Sen muodostavat ohjainmodulit kommunikoivat ja toimivat keskenään CAN-väylän kautta. CAN-väylä on standardoitu luotettava kommunikointiväylä, jota käytetään niin teollisuudessa, ajoneuvoissa, veneissä, kuin lentokoneissakin. Hyödyntämällä CAN-väylää pystytään yksinkertaistamaan ajoneuvoelektroniikan vikaherkintä osaa, eli johdinsarjoja. Minimoimalla johdinten ja liittimien lukumäärän ja koon saadaan ajoneuvoelektroniikasta tehtyä luotettava osa ajoneuvoa, jonka huoltamiseen ei tarvita ammattilaista.

Tekniset tiedot

Käyttöjännite8 – 30 V DC
Käyttäjät4
KäyttöliittymäVärillinen kosketusnäyttö
Yhteensopivat hydrauliikkaventtiilitVirtaohjatut, analogisella jännitteellä ohjatut (Danfoss PVG), CAN-väyläohjatut
AjoneuvotMetsäkoneet, traktorit, puomit, peräkärryt, kippilavakuorma-autot, kurottajat

Tiedostot