UV1A Hydrauliikan ohjain

Hydrauliikan ohjain

UV1A Hydrauliikan ohjain toimii yhdessä UV07 Ohjauskahvan kanssa luoden huipputason ohjausjärjestelmän kaikista haastavimpiin olosuhteisiin.

Kun joko UV07:n 10 proportionaalista solenoidilähtöä ei riitä, tai kaikkien hydrauliikkaventtiilin solenoidien johtojen vetäminen ajoneuvon ohjaamoon asti ei ole suotavaa, UV1A on ihanteellinen ratkaisu ongelmaan. Se toimii laajentimena, jota ohjataan suoraan CAN-väylän kautta. Kun se sijoitetaan hydrauliikkaventtiilin viereen ja venttiilin solenoidien johdot vedetään suoraan UV1A:sta, tarvitsee ohjaamoon vetää ainoastaan CAN-väylä. Tällöin johdinsarja yksinkertaistuu paljon, kasvattaen koko järjestelmän luotettavuutta ja huollettavuutta entisestään.

Kestävä, eloksoidusta alumiinista valmistettu runko.
Luotettavuutta ja varmatoimisuutta kultaisilla liittimen kontakteilla.
Pystyy ohjaamaan jopa 16 proportionaalista venttiilikelaa.

UV1A

Käytettäessä UV1A:a mahdollisuudet luoda huipputason ohjausjärjestelmä ovat rajattomat. Esimerkiksi hakkuukouran sähköistykset pystytään sen avulla toteuttamaan helposti ja luotettavasti. Kun UV1A sijoitetaan hakkuupäähän, ei puomiin tarvitse vetää kuin käyttöjännite ja CAN-väylä. Minimissään 4-johtimillisen kaapelin vetäminen puomiin parantaa järjestelmän luotettavuutta ja huollettavuutta vauriotilanteessa, verrattuna esimerkiksi 20-johtimilliseen kaapeliin.

Tekniset tiedot

Käyttöjännite8 – 30 V DC
Käyttölämpötila-30 … 80 °C
Lähdön maksimivirta2500 mA
Lähtöjen määräJopa 16 solenoidiulostuloa
Lähtöjen tyyppiProportionaali, virtaohjattu (closed-loop)
Sisääntulot2 Analogista virtasisääntuloa (0 … 20 mA)
KommunikaatioprotokollaCAN-väylä, CANopen protokolla
IP-luokitusIP67
MateriaaliEloksoitu alumiini

Tiedostot