UV0D Kosketusnäyttö

UV0D 4.3" RGB kosketusnäyttö

UV0D kosketusnäyttö on UVcan ohjausjärjestelmän graafinen käyttöliittymä koko järjestelmän parametrien asettamiseen ja seuraamiseen. Sen 4.3″ resistiivinen kosketusnäyttöä voi käyttää myös hansikkaat kädessä, ja se on tarpeeksi suuri painikkeiden helppoon painamiseen. Kuitenkin se on tarpeeksi pieni jotta sen asentaminen traktoriin, metsäkoneeseen tai muihinkin koneisiin on helppoa. TFT LCD-näytön värit ovat kirkkaat ja sitä voi käyttää jopa suorassa auringonvalossa.

Kiitos sen eloksoidun alumiinikotelon,UV0D kestää kovakin käyttöä. Toisin kuin monet muut kosketusnäytöt, UV0D:n kotelo on valmistettu kahdesta palasta alumiinia. Se on kestävä, robusti ja mukava silmälle.

UV0D Kosketusnäyttö - Usevolt Oy

Kestävä, kahdesta eloksoidusta alumiinin palasta jyrsitty runko.

Toimii myös märkänä tai hansikkaat kädessä.

Päivänvalossa luettava värillinen LCD näyttö resistiivisellä kosketuspanelilla.

UV0D

UV0D on mikrokontrolleripohjainen näyttö. Se tarkoittaa, ettei se tarvitse Linux-käyttöjärjestelmää toimiakseen. Tämä tekee UV0D:stä entistäkin robustimman, sekä mahdollistaa nopean käynnistymisen. Kun Linux-pohjaiset näytöt usein tarvitsevat 10-30 sekuntia käynnistymiseen, UV0D käynnistyy välittömästi, valmiina käytettäväksi.

UVcan ohjausjärjestelmän laitteiden parametrien säätäminen on helppoa ja nopeaa myös kokemattomalle käyttäjälle. Käyttöliittymä on rakennettu selkeäksi käyttäen kuvia ja isokokoisia näppäimiä, joita on helppo painella jopa hansikkaat kädessä. Kirkkaat värit ja pehmeät fontit tekevät näytön katsomisesta nautinnon.

UV0D kosketusnäyttö kytketään muuhun järjestelmään vain yhden helposti avattavan ja suljettavan M12-liittimen kautta. Käyttöjännite ja CAN-väylä kytkeytyvät samasta liittimestä, jolloin UV0D:n vaatima johdinsarja ei voisi olla yksinkertaisempi.

Tekniset tiedot

Näyttöpanelin tyyppiRGB TFT
KosketusnäyttöResistiivinen
LCD näytön koko4.3″ 480×272
Korkeus77 mm
Leveys113 mm
Käyttöjännite8 – 30 V DC
KäynnistymisaikaAlle 1 sekunti
KommunikointiprotokollaCAN-väylä, CANopen protokolla
IP-luokitusIP67
MateriaaliEloksoitu alumiini

Tiedostot

Ohjelmistokehittäjille