UV1F Hydrauliikanohjain

Tarkkaa ohjaamista

UV1F on suurin hydrauliikanohjaimemme. Vahva alumiininen kotelo ja vesitiiviit liittimet takaavat varmatoimisuuden ja luotettavuuden. Se on ohjelmoitavissa ja säädettävissä UV0D kosketusnäytön kautta, kuten kaikki muutkin ohjaimemme, ilman tietokonetta tai asennettavia ohjelmointiympäristöjä.

UV1F ohjaimen koteloon on integroitu RGB-ledi, joka kertoo ohjaimen tilan aina kun virta on kytketty. Se helpottaa vikatilanteiden tunnistamista ja usean ohjaimen erottamista toisistaan.

Kullatut, vettä kestävät liittimet

Kestävä, eloksoidusta alumiinista valmistettu runko.

Kiinnitys kolmella M6 kuusiokoloruuvilla

UV1F

UV1F pystyy ohjaamaan kaikkia markkinoilta löytyviä sähköisesti ohjattuja hydrauliikkaventtiileitä, oli venttiilin ohjaustapa sitten virta, PWM, analogijännite tai CAN-väyläohjaus. Esimerkiksi paljon käytettyjen Danfoss PVEM tai PVEU venttiileiden ohjaus onnistuu siltä vaivattomasti.

Elektroniikan voimanlähteenä toimii kivenkova, paljon teollisuudessa käytetty ARM Cortex-M3 prosessori. Venttiililähtöjen lisäksi se lukee useita sisääntuloja, kuten analogijännite, virta, ja lämpötilatuloja, joiden avulla UV1F:ään voidaan liittää lähes mitä tahansa antureita nykyaikaisten ohjausjärjestelmien luomiseen.

UV1F hydrauliikanohjain voidaan helposti konfiguroida UV0D kosketusnäytön avulla. Kaikki parametrit voidaan asettaa yksilöllisesti jopa neljälle kuljettajalle, tai työvälineelle. Esimerkkejä näistä parametreista ovat:

Venttiilisolenoidien parameterit

  • Minimivirta milliampeereissa
  • Maksimivirta milliampeereissa
  • Kiihtyvyys ja hidastuvuus (nouseva ja laskeva ramppi)
  • Liikkeen suunnan vaihto

Tekniset tiedot

Korkeus 110 mm
Leveys 120 mm
Syvyys 35 mm
Käyttöjännite 8 – 30 V DC
Venttiililähdön maksimivirta 2300 mA
Ulostulojen lukumäärä 16 virtaulostuloa
Ulostulojen tyyppi Proportionaali, virtaohjattu (closed-loop), high-side
Sisääntulot 10 digitaalista jännitetuloa 0 – 30 V, 6 analogista jännitetuloa 0 – 5 V
Kommunikointiprotokollat CAN-väylä, CANopen protokolla
IP-luokitus IP67
Materiaali Eloksoitu alumiini, ABS

Tiedostot